Acasă Sanatate Șeful DSP Maramureș, AMENDAT pentru că nu purta mască în timp ce...

Șeful DSP Maramureș, AMENDAT pentru că nu purta mască în timp ce era premiat pentru eforturile în lupta Covid

DISTRIBUIȚI
Șeful DSP Maramureș, AMENDAT pentru că nu purta mască în timp ce era premiat pentru eforturile în lupta Covid

Printre cei care au primit Ordinul Omagial ”Preot Nicolae Gherman” și Medalia Omagială ”Preot Nicolae Gherman” acordate de Episcopia Ortodoxă a Maramureșului și Sătmarului prin Preasfințitul Părinte Iustin, Episcop al Maramureșului și Sătmarului la Catedrala Episcopală ”Sfânta Treime” din Baia Mare se află Vasile Pop, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare, Ludovica Rusu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare, Gabriela Hofer, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie ”Dr. Nicolae Rușdea” Baia Mare și dr. Rareș Pop, directorul Direcției de Sănătate Publică Maramureș, scrie BaiaMare24.ro.

“Au fost dispuse verificari cu privire la sesizarea de mai sus. Una dintre persoanele care nu au respectat prevederile legislatiei in vigoare cu privire la respectarea măsurilor de protectie individuala s-a autodenuntat la politie. O sa va comunicam, dupa finalizarea verificarii, sanctiunile care au fost aplicate”, a declarat Dan Bucă, purtătorul de cuvânt al CJSU Maramureș.

Într-o intervenție la un post TV, directorul DSP Maramureș și-a expus punctul de vedere cu privire la această situație, fiind ascultat inclusiv de către șeful DSU, Raed Arafat. Pop și-a recunoscut greșeala și a povestit inclusiv faptul că s-a autodenunțat la Poliție.